SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundSerieavslutning bittelille julaften – Juleferien kan ryke

Serieavslutning bittelille julaften – Juleferien kan ryke

Juleferien er blitt et tema i FK Haugesund. Både spillere og trenere frykter den kan ryke. NFF har nå bestemt at siste runde i Eliteserien spilles 22. desember.

– Vi visste det kunne skje, og det kan vel også komme flere utsettelser. Det snakkes blant annet om romjulen. Vi har både spillere og trenere som gjerne vil hjem til jul. Det er ikke optimalt, men sånn er det blitt, sier FKH-trener Jostein Grindhaug om at NFF nå har flyttet siste serierunde til bittelille julaften, tirsdag 22. desember.

 

Ingen får fri for å rekke hjem til jul

FKH møter Kristiansund borte, og kan få en avgjørende rolle i medaljekampen. Kristiansund ligger nå på en 5. plass på tabellen, fire poeng bak Vålerenga på bronseplass.

Det er imidlertid ikke tema for FKH-treneren å la noen reise hjem til jul før siste serierunde, selv om de må komme seg til et annet land.

– Nei, det er ikke tema i det hele tatt. Vi stiller med det beste laget vi kan til enhver tid.

 

– Må gjøre det så rettferdig som mulig

Allerede onsdag er det nye kamp for FKH hjemme mot Mjøndalen. Grindhaug sier han trigges av tett kampprogram, men er opptatt av rettferdighet. Derfor reagerer han på at søndagens motstander Strømsgodset får hvile en hel uke, mens FKH må spille onsdagskamp.

Det er fordi Strømsgodsets midtukekamp mot Odd er utsatt som følge av sistnevntes smittesituasjon.

– Alle kamper teller og alle kamper er like viktige, så en må gjøre det så rettferdig som mulig, sier Grindhaug.

– Kunne du gjort jobben til de som setter opp Eliteserien bedre enn de som gjør det i NFF, tror du?

– Hehe, nei det kan jeg nok ikke. Det er en «uriaspost». Den kabalen skal de få legge selv.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no