SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivJaguar og Land Rover i eget bygg

Jaguar og Land Rover i eget bygg

I dag åpnet Kverneland Bil Jaguar og Land Rover Haugesund i Sakkestad Næringspark. Merkene får sitt eget bygg der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Innredningen hos alle forhandlere som selger Jaguar er identisk over hele verden. – Det er likt ned til minste detalj og vel så det. For eksempel passet flisene til gulvet på millimeteren uten et eneste kapp, sier daglig leder Hans Christian Arnøy som begynte hos Kverneland Bil i Haugesund i 2019. 

Andrè Ernst Grønås er en av totalt ni ansatte som skal ta seg av kundene. Han er kjent fra sin egen klesbutikk, Ernst By Ernst, og synes ikke overgangen fra skreddersydde dresser til skreddersydde biler er så stor. – Jeg har alltid vært interessert i bil og har alltid hatt biler som  ikke alle har, som Mini Morris og små Fiater. Men Jaguar har en eksklusivitet, og det er spesielt å kunne forme sin egen bil slik at den passer for deg, sier Ernst Grønås som også har ansvaret for markedsføring på sosiale medier.

Det vil bli tett samarbeid med Ford som også eies av Kverneland Bil og som holder til i bygget ved siden av. 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no