SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Prøver å ikke tenke på hva jeg går glipp av

– Prøver å ikke tenke på hva jeg går glipp av

Han har slått seg til ro med at sesongen for lengst er over, akillesskadde Alexander Stølås. FKHs venstreback innrømmer likevel at det er ekstra surt å tenke på at det kan ha vært en profftilværelse i Tyskland og Bundesliga som røk sammen med akillesen.

– Jeg visste ingenting om at folk fra Union Berlin satt på tribunen for å se på meg, men jeg fikk høre det i pressesonen etter kampen. Det gjør det selvfølgelig ekstra surt at det skjedde, men det er ikke noe jeg kan bruke energi på. Jeg må fokusere på å jobbe hardt videre, det er helt uaktuelt å gi opp på grunn av denne skaden, sier Stølås, som fylte 30 år tidligere i år.

Han kan ikke annet enn å trene seg opp og se fram mot neste sesong.

– Det svir jo litt å se gleden til lagkameratene når det er trening og kamp, men jeg prøver å ikke tenke på hva jeg går glipp av.

 

Ferdig operert

Etter litt frem og tilbake ble Stølås til slutt operert i Bergen, to uker etter at akillesen røk i kampen mot Brann på Haugesund Stadion. Han har hele veien hatt fokus på å gjøre det absolutt mest hensiktsmessige, for å kunne komme tilbake sterkest mulig.

Målet er sesongoppkjøringen 2020. I mellomtiden er 30-åringen fast inventar på Haugesund Stadion i hverdagen. For Stølås er det svært viktig å være en del av FKH-miljøet selv om han går skadet.

– Det er blant annet for å vise de andre at jeg er ved godt mot, og at det ikke er synd på meg. Det er viktig å være med å støtte opp om spillergruppa i hverdagen, ikke dra ned stemningen på grunn av min skade. Ikke minst kan det gjøre overgangen lettere når jeg selv skal i gang med trening igjen. Jeg kan så klart bli misunnelig på lagkameratene mine som får spille fotball, trene og spille både serie- og Europacupkamper, men jeg støtter dem så godt jeg kan fra sidelinjen, sier Stølås.

 

Kan en toppidrettsutøver leve vegansk?

– Absolutt, sier Stølås, som lenge var vegetarianer før han tok det ett skritt lenger og ble veganer. Sammen med samboer og blogger Anne Marthe Widvey dokumenterer Stølås mye av kostholdet sitt i sosiale medier.

– Det er ikke vanskelig. Det handler bare om å planlegge måltidene sine. Mange lurer på om jeg lider av proteinmangel fordi jeg ikke spiser kjøtt, men det finnes mange andre kilder til protein. Det er ikke noe problem i det hele tatt å være toppidrettsutøver og leve vegansk. Men folk mener mye rart, enkelte mener nok også at jeg røk akillesen fordi jeg er veganer. Men det er selvsagt bare tull, sier Stølås.

 

Savnes på «Eliteserien Fantasy»

For de mange tusen som spiller «Eliteserien Fantasy», og hadde FKHs målfarlige venstreback på sitt lag, kom akillesskaden som et hardt slag. Forsvarsspillere som scorer mål og leverer målgivende pasning gir som kjent mange poeng, og Stølås sitt venstrebein var kilde til mange målpoeng i Eliteserien både i 2019 og 2018.

– Jeg har fått med meg dette, men har aldri spilt Fantasy selv. Det har hendt at folk har skrevet til meg i sosiale medier både før og etter kamper, men det er overhodet ikke noe jeg tenker på i en kampsituasjon.

 

 

 

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no