SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Nyttig erfaring å få bank på seniornivå i fjor

– Nyttig erfaring å få bank på seniornivå i fjor

Martin Møller Hovda fra Åkra gikk fra gutt til mann med et brak, før han overrasket seg selv og mange andre med å bli Europamester i brettseiling (slalåm) i Hellas sist helg.

– Jeg prøvde meg jo på seniornivå i fjor, ett år før jeg offisielt skulle ta steget, og fikk bank opp og i mente. I seniorklassen er det spissere albuer, og lett å bli spist opp og psyket ut. Det var en nyttig erfaring, og har nok hjulpet meg mye, sier 20-åringen. Nybakt europamester.

Han reiser helt alene rundt i verden med 150 kilo bagasje som skal sjekkes inn på flyplasser og drasses med på ferjer. Foreløpig har han nok private sponsorer til at det hele går rundt, men han drømmer om den store sponsorkontrakten som kan gjøre tilværelsen litt lettere.

Det hører du mer om i innslaget over.

Nå har Martin Møller Hovda en kort uke hjemme på Åkra, før turen går til Kanariøyene for å konkurrere i verdenscupen.

– Akkurat til den konkurransen går jeg med lave skuldre. Jeg er fortsatt sulten som fy, men har ikke noe press på meg for å prestere. Det er bare å gi bånn gass, sier den ferske EM-vinneren.

 

Martin Møller Hovda tar seg en velfortjent slurk med jubelbrus(!) etter å ha sikret EM-gullet i Hellas. Det meste havnet imidlertid på klærne, ikke i svelget.

(Foto: Facebook)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no