SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– Pinheiro blir ikke klar til søndag

– Pinheiro blir ikke klar til søndag

De som hadde håpet å få se FKHs nye potensielle publikumsyndling Erin Pinheiro på Haugesund Stadion allerede på søndag, blir nok skuffet nå. Papirarbeid og søknad om spilletillatelse gjør, ifølge sportssjef Jostein Grindhaug, at kampen mot Sarpsborg 08 trolig kommer litt for fort.

– Det er alltid et lite håp, men det skal godt gjøres. Forhåpentligvis får vi alt på plass gjennom helgen og neste uke, sier Grindhaug.

Han er enig med Alexander Søderlunds beskrivelser av 20 år gamle Pinheiro; En dribleglad spiller som kan bli en publikumsfavoritt.

– Han har vært veldig god i ung alder, så har det stoppet litt opp. Vi håper vi klarer å vekke sulten og lysten i ham. Klarer vi det, har vi en publikumsmagnet i Pinheiro.

Grindhaug og co. har nå hentet to spillere fra franske AS Saint Etienne på kort tid, og utelukker ikke at klubben kan få et tilsvarende forhold til franskmennene som de har hatt til den belgiske klubben Gent tidligere.

– Vi har vært i så tett kontakt med AS Saint Etienne nå at jeg nok tror vi skulle bli invitert på kaffe om vi ønsket det. Det har vært mange telefoner og tekstmeldinger både i forbindelse med Karamoko og Pinheiro. Det er et marked med gode spillere som gjerne ikke får sjansen i de store ligaene, et marked som vi kanskje bør utforske enda mer, sier Grindhaug.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no