SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterNæringslivAibeljubel for tidenes største enkeltjobb

Aibeljubel for tidenes største enkeltjobb

Aibel har fått sin største kontrakt noensinne. Verdien skal ligge på rundt 8 milliarder kroner. Statoil signerer torsdag, på vegne av Johan Sverdrup-lisensen, en intensjonsavtale med Aibel for bygging av dekket til prosessplattformen til andre fase av utbyggingen.

Den vil sette 3500 personer i Aibel i sving på det meste. 1500 på verftet i Haugesund.

– Det er en stor dag for oss og vi føler både lettelse og glede over denne tildelingen. Vi skal bygge en ny plattform som er litt større enn den som ligger utenfor verftet vårt på Risøy i dag. Den er 21 000 tonn, mens den nye blir på 23 000 tonn. Vi har hatt mange folk i sving før, men som enkeltjobb er dette den største noen gang for oss, sier konserndirektør modifikasjon- og verftstjenester Bjørn Tollefsen ved Aibel i Haugesund.

Fredag går kakespadene varme på Risøy.

– Vi har bestilt kaka i dag. Hadde vi gjort det i går, hadde alle visst det. Det er en stor kake for å si det sånn. Men vi skal ha et informasjonsmøte i formiddag der vi skal glede oss og juble sammen med de ansatte, sier Tollefsen torsdag formiddag.

Det jubles også på Kværner Stord som, i et 50/50 fellesskap med Aker Solutions, har inngått intensjonsavtale med Statoil for modifikasjoner av stigerørsplattformen og feltsenteret for Johan Sverdrup-utbyggingen. Denne kontrakten skal være verdt rundt 3 milliarder kroner.

– Oppdraget vil gi omfattende positive ringvirkninger for et bredt spekter av Kværners og Aker Solutions’ underleverandører, skriver Kværner i en pressemelding.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no