SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundPetter Myhre: – Ingen «walk in the park» for FKH

Petter Myhre: – Ingen «walk in the park» for FKH

Petter Myhre har vokst opp i Strømmen IF som spiller, og han var hovedtrener fra 2008 til 2010. TV2s fotballekspert, som også går under kallenavnet «Onkel P», er klokkeklar på at FKH er favoritter i cupkampen på Haugesund Stadion.

– Det var jubel i Strømmen-leiren da de fikk Eliteseriemotstand igjen, etter å ha slått ut både Bodø Glimt og Lillestrøm i de foregående rundene. Da hadde de enda ikke vunnet en eneste kamp i Obos-ligaen, første seier kom nå sist helg mot Kongsvinger, og en hadde prestert bedre mot Eliteserielagene i cupen. Så litt på fleip var de glade for å trekke FKH, men de er fullstendig innforstått med at FKH er favoritter. Noen «walk in the park» blir det imidlertid ikke for FKH, ifølge Myhre.

 

Serien viktigst

Han forteller om et Strømmen-lag som lenge hadde en litt for ambisiøs spillestil, men som nå har lært at de må gjøre ting litt annerledes når de er «underdog» og møter bedre motstand.

– Strømmen er godt organiserte defensivt, og vanskelige å bryte ned. De har slitt med å score mål i serien, men har vært bedre enn Bodø Glimt og Lillestrøm i cupkampene de har vunnet. Det er ingen spesielle spillere som har utmerket seg, og som jeg mener FKH må se spesielt opp for. Det viktigste for Grindhaug, Grindheim og co. er å ta Strømmen på alvor, sier Myhre.

Han er enig i at Strømmen sjelden har hatt en bedre mulighet til å gå langt i cupen, med tanke på hvor mange Eliteserielag som allerede er slått ut, men påpeker at det aller viktigste blir å holde plassen i Obos-ligaen. Der ligger Strømmen tredje sist, med bare sju poeng på tolv kamper.

– Likevel kan en jo håpe at laget biter fra seg i cupen. Men jeg håper virkelig at laget ikke rykker ned. Da vil veien tilbake bli veldig lang, sier Myhre.

 

– Tungt med alvorlig skade og dopingsak

Petter Myhre har fotballferie etter en lang sesong med både Premier League og Champions League med TV2. Det gjør at han får med seg litt mer norsk fotball enn ellers i året. Han har selvsagt fått med seg at FKH har mistet sine kanskje to beste spillere på en uke, Alexander Stølås med akillesskade og Ibrahima Wadji med positiv dopingprøve.

Som tidligere trener selv, hva tror du det har å bety for Jostein Grindhaug og FKH?

– Det er absolutt tunge ting. Jeg har faktisk opplevd selv, da jeg trente Strømmen, at en av mine spillere ble tatt for doping. Og alvorlige skader på viktige spillere er alltid tungt, så inngangen til kampen kunne selvfølgelig vært bedre. Samtidig så er Grindhaug og flere av disse spillerne vant til at sånn er faktisk fotballen. Det å klare å takle negative episoder er de vant til. Jeg tror ikke det kommer til å ha noen stor innvirkning på resultatet i de kommende kampene, men på sikt betyr det mye å være uten to av sine beste spillere. Det er en kjempeutfordring, sier Myhre.

Han påpeker at situasjonen også begrenser muligheten for Grindhaug til å gjøre rulleringer på laget, nå som kampene kommer tett.

– Han har jo to kort færre i kortstokken sin.

 

Aldri møttes tidligere

FKH og Strømmen har aldri møttes i en obligatorisk fotballkamp på toppnivå, selv om Myhre husker flere bortekamper i Haugesund.

– Jeg husker at vi spilte mot alle Haugesundslagene da jeg var ung spiller i Strømmen, både Djerv 1919, Haugar og Vard. Men etter at det ble FK Haugesund kan jeg ikke huske at Strømmen har spilt mot dem.

Når dommeren blåser i gang kampen mellom FKH og Strømmen i cupens fjerde runde på Haugesund Stadion onsdag kveld, sitter Myhre hjemme i sofaen og følger med.

– Jeg skal sitte her hjemme og håpe at cupbomba smeller i Haugesund, men per nå så har jeg ikke noe særlig tro på det.

 

 

(Foto: NTB/Scanpix)

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no