SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundMathisen: – Usikker på FKH. Rosenborg tar gullet

Mathisen: – Usikker på FKH. Rosenborg tar gullet

TV2-ekspert Jesper Mathisen har flere ganger lagt seg langflat for å ha tippet FKH på kvallikplass før sesongen 2018. Men at klubben i 2019 klarer å gjenskape 4. plassen fra i fjor, det tviler han sterkt på.

– Jeg er usikker på FKH i år. Jeg er veldig fan av Jostein Grindhaug både som person, fotballtrener og mediamann, men Eirik Horneland fikk maks ut av spillertroppen i fjor. I tillegg har FKH mistet flere viktige spillere. Det er vanskelig å vurdere de nye som er kommet inn, uansett blir det spillerne som var der i fjor som må bære FKH gjennom sesongen i år, sier Mathisen.

Han registrerer at mange tipper Molde som serievinner, klubben som blant andre har hentet haugalendingene Eirik Ulland Andersen og Kristoffer Haraldseid i vinter. Selv tror Mathisen at Eirik Horneland, Karl Oskar Emberland og Alexander Søderlund tar gullet hjem til Trondheim.

I anledning vår faste spalte «102 i odds» fredag morgen ble Mathisen konfrontert med Din Morgens egne oddstips for første runde i Eliteserien. En kupong som gir hele 34 000 kroner i premie hvis den går inn.

– Går den inn skal jeg sykle fra Kristiansand til Skudeneshavn før sommeren, på besøk til mormor og morfar, sier Mathisen.

Det har vi selvsagt lagret på tape.

Hør hvilke kamper som «aldri i livet går inn», og Mathisens egne oddstips for helga, i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no