SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturTeater og sceneOpptatt av kropp – snakker ikke om kroppspress

Opptatt av kropp – snakker ikke om kroppspress

Kroppspress og mobbing er tema når Boals Forumteater for Ungdom ved Hemmingstad Kultursenter setter opp stykket «Hets». Lina Nygaard og Krister Rognaldsen Pedersen spiller stesøsknene Heidi og Vidar.  Vi møter ungdommer som opplever en hverdag på skolen og i fritid hvor selvfølelsen og kroppspresset blir satt på prøve. – Jeg opplever at folk er opptatt av kropp, men at vi ikke snakker om kroppspress, og det synes jeg er dumt, sier Rognaldsen Pedersen som går i 9. klasse på Vormedal skole. – Jeg føler det er mye større press på ungdomsskolen enn på videregående. Det er da du er mest usikker og lettere hakker på andre mens  jeg føler folk er litt mer voksne nå, sier Nygaard som går i 1. klasse på Vardafjell.

Niels Petter Solberg har manus og regi på «Hets». – Forestillingen vil se på hvilke konsekvenser mangel på kommunikasjon og modenhet kan føre til. Det som mange kaller fleip oppleves som krenkende og sårende. Mot slutten utfordrer vi publikum i salen på hvordan situasjonene i stykket kan håndteres, sier Solberg.

Søndag 31. mars er det premiereè på «Hets» på Hemmingstad Kultursenter. – Det blir den eneste åpne forestillingen. De andre sju er skoleforestillinger, og en forestilling er kjøpt av Humanetisk konfirmasjon, sier Solberg.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no