SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundMathisen: – FKH kan miste Horneland til en større klubb

Mathisen: – FKH kan miste Horneland til en større klubb

FKH risikerer å miste trener Eirik Horneland til en større klubb. Det tror TV2s fotballekspert Jesper Mathisen, som sier Horneland er den som har imponert mest av alle trenerne i Eliteserien i år.

– De mister ham kanskje ikke allerede til neste år, men fortsetter han å kjempe i toppen med FKH, vil Horneland være interessant for større klubber med større lommebøker. Så spørs det om Haugesund er eneste aktuelle klubb i Norge for Horneland, eller om det er et tilbud fra utlandet som kan lokke ham vekk, sier Mathisen.

TV2-eksperten mener Brann har mest å tape på Haugesund Stadion lørdag, at Rosenborg uansett vil ta gullet men at sølvkampen mellom FKH og Brann kan bli svært spennende utover høsten.

I innslaget over hører du også intervjuer med både Frederik Pallesen Knudsen, som drømmer om å bli matchvinner mot gamleklubben, og assistenttrener Karl Oskar Emberland.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no