SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFra Lindesnes til Nordkapp med humør og doskrekk

Fra Lindesnes til Nordkapp med humør og doskrekk

…Det vil si; Vi vet ikke enda om han kommer helt til Nordkapp, Henning Aarekol fra Vikedal. Men han er ihvertfall en av 14 deltakere i TV Norge-traveren 71 grader nord, som hadde premiere denne uka.

– Jeg hørte at de søkte etter menn mellom 30 og 40 år, og det var jo meg. Så da var det nå eller aldri og jeg meldte meg på. Etter mange intervjurunder gikk jeg å ventet på svar, før jeg plutselig fant ut at jeg skulle sende en SMS til produksjonslederen. «Hei, jeg står på Lindesnes og lurer på hvor alle er hen», skrev jeg. Da fikk jeg svar om at jeg skulle få være med, sier en lattermildt Aarekol.

Han har mye energi og godt humør, og mener det kan være både en styrke og en svakhet i et konsept som dette.

– Jeg kan jo oppfattes som FOR positiv.

En annen ting Henning Aarekol fremhevet i presenstasjonsvideoen av seg selv, var sin egen doskrekk.

– Jeg har hatt doskrekk i mange år både ute i terrenget, på jobb og til og med hjemme. Doskrekk er noe jeg mener vi bør snakke mer om, sier Aarekol.

Så det gjør vi i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no