SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundLogosaken er ikke landet for supporterne

Logosaken er ikke landet for supporterne

Randi Hettervik Flesjå ikler seg FKH-logoen som betyr noe for henne. Selv om FKH har lagt seg flate, og beklaget prosessen rundt den omstridte logoendringen, så er ikke saken landet,

– Jeg er skuffet over at FKH ikke har tatt med supportere og andre i prosessen. En logo betyr svært mye for folk, og flere har tatovert den på kroppen. Det er den gamle logoen som er FKH. Men nå går vi inn i 25 årsjubileumsåret, og jeg tenker at dette kan være en jubileumslogo, også endrer vi tilbake neste år.

Flesjå, som sitter som kasserer i Måkeberget og supporterkoordinator i FKH, er kritisk til folkeligheten klubben i hennes hjerte har vist. Og det bare kort tid etter at FKH gikk ut i offentligheten og sa at nå tar grep for nettopp å bli mer folkelige.

– Det er bra at det tas grep, for det er noe helt annet nå enn den gangen brakkene sto åpne for oss som ville stikke innom. Nå kommer man til en låst dør på stadion, og det er tilfeldig om man treffer på noen i klubben, sier Flesjå.

 

Vi gjør oppmerksom på at kommersiell leder Rasmus Cabaleiro i FKH var opptatt i møter fredag, og hadde derfor ikke anledning til å stille på 102.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no