SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltJulemiddag på Håpets havn

Julemiddag på Håpets havn

Håpets Havn i Åkrehamn inviterer til julemiddag på julaften. Glenn Tony Pedersen lover pinnekjøtt, riskrem, kaker, kaffe, julegaver og kos.

-Jeg har en viss idé om hvor mange som kommer, men håper jo det kommer flere. Det er i hvert fall 25-30 mann. Dørene er åpne for de som er alene og ikke har noe sted å være i julen, og gjerne har en trist jul. De er hjertelig velkomne til å feire jul med oss, sier Pedersen.

For noen uker siden åpnet Håpets Havn kafé. -Det har vært en suksess, ja. Nå er det nesten fulle bord omtrent hele dagen, sier Elin Synnøve Tangen. Hun og Pedersen skal drive kaféen ut januar.

Pedersen og Tangen var gjester i studio i dag før de delte ut kyllingsuppe under Risøybroen. Å dele ut varm mat der har blitt fast på fredagene. De gir også ut varm mat og dagligvarer i Åkrehamn én dag i uken. I tillegg kjører ut mat til de som har behov for det som ikke kan komme til kaféen, blant annet.

Jobben de gjør blir lagt merke til. I desember er det flere bedrifter og privatpersoner som har tatt kontakt med den veldedige organisasjonen for å bidra med penger eller gaver.

-Det er slik en hjertevarme, det er forferdelig rause folk vi har rundt oss som vil være med og dele, sier Pedersen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no