SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundVeldes vei mot proffmålet

Veldes vei mot proffmålet

Han har ikke akkurat hvilt seg i form og levd et slaraffenliv, FKHs ferske proff Kristoffer Velde. 18-åringen har jobbet målrettet i mange år for å ta steg. I forrige uke ble han belønnet med en treårskontrakt i klubben han ønsker å utvikle seg i.

– Jeg begynte vel i 4.-5. klasse å stå opp kl. 05.30 for å gå på trening før skolen. Jeg har alltid visst at det er fotballspiller jeg vil bli, og har hele veien satt meg mål. Nå kan jeg huke av eliteseriedebut, bli en del av A-laget og signere proffkontrakt med FKH, sier den ambisiøse 18-åringen.

Hans neste mål er å etablere seg i Eliteserien. Da han kom inn og serverte den målgivende pasningen på overtid som sikret FKH seieren mot erkerival Viking, hadde han fått kontraktstilbudet, men ikke signert.

Hvordan var det å gå å tenke på kontraktstilbudet, servere den målgivende corneren på vinnermålet og få hele laget i fanget for å feire seieren?

– Jeg hadde vel bestemt meg for å signere på det tidspunktet, men ble enda sikrere da det skjedde. Det er det største jeg har opplevd på fotballbanen så langt, sier Velde.

Nå vil han ha mer spilletid i Eliteserien utover høsten, men forventer ingenting.

– Det handler om å være best mulig på trening og konkurrere mot spissene og kantene på laget. Så er det opp til meg å gripe de mulighetene som måtte komme. Eirik (Horneland) har vist at han ikke har problemer med å sette meg inn, så jeg håper på flere muligheter.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no