SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterForbrukerIkke engang koking gjør Røværvannet brukende

Ikke engang koking gjør Røværvannet brukende

Røværbuen får hverken drikke eller bruke vannet i springen til matlaging. Selv ikke etter å ha kokt det. Det ble slått fast av Haugesund kommune torsdag kveld, etter at prøveresultat indikerte oppblomstring av uønskede alger i råvannet.

– Det høres kanskje dramatisk ut, men vi må være føre var og ta dette på alvor. Det er tross alt folks helse vi snakker om. Vi har sendt ut vann til Røvær, så de kan hente seg vann fra postene, sier vann- og avløpsingeniør Torbjørn Pedersen i Haugesund kommune.

Dette gjelder inntil videre, og Røværbuen må belage seg på at det kan gå noen dager inn i neste uke før vannet i springen blir friskmeldt igjen.

– Dessverre så vet vi ikke så mye mer før ut i neste uke. Vi beklager selvfølgelig ulempene det medfører, men vi må som sagt ta dette på alvor, sier Pedersen.

Vannpostene er etablert ved Røvær landhandel og Røvær kulturhotell.

 

PS: I Nedstrand i Tysvær har innbyggerne måttet koke drikkevannet siden mandag etter funn av E.coli-bakterier. Ifølge Tysvær kommune ser prøvene som er tatt så langt positive ut, og de håper å kunne friskmelde drikkevannet tidligst lørdag.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no