SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundHan debuterer for FKH mot Brann på søndag

Han debuterer for FKH mot Brann på søndag

Ibrahima Wadji spiller sin første kamp i FKH-trøya i treningskampen mot Brann på Haugesund Stadion. Det bekrefter trener Eirik Horneland.

– Han spiller i den kampen, ja. Han er en spiller med ekstrem fart. Vi sier ofte internt at vi sjelden bommer med den typen spillere, med fart og høy arbeidskapasitet, og vi gleder oss til å begynne å jobbe med Wadji, som er litt lik David Akintola i spillestilen, sier Horneland.

Wadjis inntreden i stallen betyr imidlertid ikke at Akintola skal tilbake til danske FC Midtjylland allerede i sommervinduet.

– Nei, absolutt ikke, han er med oss ut sesongen. Og hvem vet, kanskje får vi ham med oss videre etter det også. Han er Midtjyllands eiendom, og det er de som må avgjøre hva de vil gjøre med Akintola.

 

Horneland ser kampen mot Brann på søndag som den beste måten å skjerpe laget inn mot Eliteseriekampen mot Tromsø uka etter.

– En kamp mot Norges beste lag så langt i sesongen er perfekt for å måle krefter inn mot høstsesongen, sier Horneland.

 

Foto: Sportsleder Terje Flateby/Haugesunds Avis

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no