SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGrindhaug: – Nå går vel alt i dass!

Grindhaug: – Nå går vel alt i dass!

Han har ikke glemt gamle kunster, FKHs nye hovedtrener Jostein Grindhaug. Torsdag formiddag ble det bekreftet at Grindhaug gjør comeback som hovedtrener i FKH. Med seg får han danske Sebastian Brydegaard. Begge har signert treårskontrakter.

– Det er noen år siden sist, men jeg gleder meg. Vi har fått en god mottakelse på treningsfeltet og jeg har sett gløden i øynene på spillerne. Det er motiverende. Nå har vi hatt tre gode uker, så nå går vel alt i dass, sier Grindhaug på sedvanlig Jos-vis.

Hør hele intervjuet med FKH-treneren i innslaget over.

FK Haugesund avviser spekulasjonene som dukket opp om at navn som Eirik Bakke og Kåre Ingebrigtsen har vært aktuelle for trenerjobben i Haugesund.

– Jostein har vært vårt førstevalg fra dag én i trenerjakten. Det var ingen tvil hos oss, og vi har ikke vært i kontakt med noen andre trenere, sier daglig leder Eirik Opedal i FKH til Haugesunds Avis.

Brydegaard fratrer nå stillingen som utviklingssjef, en stilling som ifølge styreleder Leiv Helge Kaldheim snart skal lyses ut.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no