SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalArtister og festivalbransjen møtes på Stord i helgen

Artister og festivalbransjen møtes på Stord i helgen

Festivalbransjen på Vestlandet og flere artister og band tar turen til Stord i helgen for å delta på festivalen 100 Dagar.

Styret som har valgt ut band og artister som får spille live under festivalen kunne velge mellom over 100 søkere. -Det er jo helt fantastisk at det er så mange som søker til oss, at vi når så bredt ut. Det er utrolig høy kvalitet på de som søker også. Det er ikke en lett jobb å plukke ut sier Jostein Sydnes.

19 band og artister har konserter under festivalen, inkludert fjorårets Vestlandssatsing I am K. Rossman, Emilie Østebø, Fyk og Mukti er blant de utvalgte.

Hvem som blir Vestlandssatsingen for 2019, og med det sikrer seg mange festivaljobber på Vestlandet i sommer, blir klart neste uke.

Før konsertene fredag og lørdag samles festivalbransjen til seminar på dagtid.

-Mange festivaler melder at det har vært litt opp og ned. Noen, som for eksempel Den festivalen i Vangen har hatt en kjempesuksess og kommet seg virkelig opp, mens andre har slitt litt mer. Vi har jo Slottsfjellfestivalen for eksempel, som sliter og kanskje ikke blir noe av igjen. Vi ser både litt på hvordan du kan få med deg lokalbefolkning og frivillige, og mer hvordan du bygger opp festivalen, forteller han.

Hør hele intervjuet over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no