SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundGrindhaug etter økt med Wadji: – Det kommer til å ta tid

Grindhaug etter økt med Wadji: – Det kommer til å ta tid

Ibrahima Wadji blir ingen umiddelbar frelser for FKH-laget når han er spilleklar igjen fra 19. juli. Trener Jostein Grindhaug demper supporternes forventninger til stjernespissen, som landet på Helganes tirsdag denne uken.

Etter dopingdommen har Wadji nå lov til å trene med laget igjen, men må gjennom en 10 dager lang karantene etter hjemreisen fra Senegal først. Grindhaug hadde likevel en økt med senegaleseren på Haugebanen torsdag, Kristi Himmelfartsdag.

– Det kommer til å ta tid med ham, det kan jeg si. Det å være 16 måneder uten lagkamerater å trene med merkes godt for en fotballspiller, og det kan man se på Wadji også. For de som tror han kommer til å gå rett inn som en frelser for FKH kan jeg si at slik blir det nok ikke. Det kan nok sammenlignes med Martin Samuelsen da han kom til FKH i fjor, og brukte lang tid på å komme inn i det, sier Grindhaug.

I innslaget over hører du mer om hvordan FKH-treneren har opplevd den to måneder lange koronapausen, permitteringene og oppstarten av en ny sesongoppkjøring for snart to uker siden.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no