SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalSildajazz melder om godt billettsalg

Sildajazz melder om godt billettsalg

Etter to døgn var åpningskonserten med Silya og Haugaland storband utsolgt. Nå nærmer også ekstrakonserten seg utsolgt. Konserten med Frida Ånnevik er også utsolgt, og i dag la de ut billetter til ekstrakonsert.

-Det er god fart på billettsalget. Det tar vi som en veldig kjærkommen bekreftelse på at folk gleder seg veldig til festival og at folk er veldig klare for festival, sier festivalsjef Andreas Meland.

 

Opptil 200 personer

Etter 15. juni skal det etter planen være tillatt med opptil 200 personer på offentlige arrangementer. Derfor legger festivalen ut 200 billetter til konsertene.

Festivalsjefen er klar på at de med gjeldende koronarestriksjoner ikke kunne fått til mer enn 5-6 konserter i år uten sine sponsorer og samarbeidspartnere.

-Etter at vi har fått de samarbeidspartnerne og sponsorene som vi har samarbeidet med i flere år med oss på laget også i år, steg tallet drastisk, forteller han.

 

Artistslipp i dag

 

I dag kunne Sildajazzen slippe to nye navn til plakaten. Silje Nergaard skal ha konsert sammen med pianist Espen Berg. Bassist Arild Andersen kommer med sitt nye band, Arild Andersen Group.

Kim Rysstad, Tord Gustavsen og Arve Henriksen ble bekreftet til festivalen tidligere denne uken. De skal ha avslutningskonsert i Vår Frelsers kirke. Linda Eide skal ha to forestillinger med «Melodi Grand Jazz». Flere navn vil slippes jevnlig i tiden frem mot skoleferien, ifølge festivalsjefen.

 

Scenene i år

I år kommer Sildajazzen til å benytte seg av scenene i Festiviteten, bystyresalen, Vår Frelsers, Haugesund folkebibliotek, Høvleriet, Haugesund billedgalleri og Maritim Hall.

-Det kan bli noen flere også. Vi sprer oss ganske godt, men alt er i sentrum og alt er for sittende publikum, sier Meland.

 

Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no