SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundFredrik «Palle» Vinnerskalle

Fredrik «Palle» Vinnerskalle

– Jeg har alltid vært én av de beste, men kanskje ikke aller best. Vinnerviljen er en viktig årsak til at jeg er der jeg er i dag. Det sier FKHs unge midtstopper Fredrik Pallesen Knutsen om sin vei til Eliteserien.

Når FKH starter opp igjen etter tre ukers pause mot Lillestrøm på søndag, må «Palle» se kampen fra tribunen på grunn av for mange gule kort.

– Tre gule på 17-18 kamper som midtstopper er vel ikke så galt, og de har nok vært riktige. Men det er kjipt å ikke få spille mot Lillestrøm. Det blir nok en del innlegg og baller i lufta, sier den duellsterke 21-åringen fra Bergen.

Han kom nylig tilbake etter en U21-samling der Norge sanket kun ett poeng på to kamper. Det er det eneste poenget laget står med så langt i EM-kvalliken, etter at de mistet seieren fra den første kampen da Kristoffer Ajer ikke var spilleberettiget.

– Vi har snublet litt der, men vi kan ikke legge EM-sjansene døde av den grunn. Det kommer mange kjekke kamper fremover og jeg håper å bli tatt ut også til neste samling. U21-er et bra sted å være og en fin plass å vise seg fram, sier Pallesen Knutsen.

Det ble mye frem og tilbake mellom FKH, Brann og 21-åringen selv før overgangen til FKH ble et faktum. Flere var også skeptiske til om Pallesen Knutsen ville ta nivået og spille seg inn på FKH. Den skepsisen har bergenseren på mange måter gjort til skamme. Nå trives han godt i Haugesund og håper å nå langt med fotballen.

– Det har gått bra til nå og det er bare å jobbe beinhardt på videre.

I innslaget over hører du også hvordan 21-åringen opplevde bråket i media tidligere i år, da han havnet i klinsj med RBK-trener Kåre Ingebrigtsen og spiss Nicklas Bendtner, på grunn av en tabloid journalist.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no