SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFørland Ungdomslag fikk mest av millionen

Førland Ungdomslag fikk mest av millionen

Rundt 600 personer fikk med seg gratiskonsterten med Lido og Elsa & Emilie i Maritim Hall torsdag kveld. Der delte Sparebanken Vest også ut 1 million kroner under “Hjertebank for Haugesund.”

Millionen ble fordelt på åtte ulike prosjekt i Haugesund, Sveio, Karmøy og Tysvær. Aller mest fikk Førland Ungdomslag i Tysvær, med 175 000 kroner til oppgradering av det elektriske anlegget på ungdomshuset.

– Det var kjempekjekt. Hvis vi er smarte nå så rekker pengene til enda mer oppussing enn bare det elektriske anlegget, sier en strålende fornøyd Nina Aas Våge i Førland Ungdomslag.

 

Her er resten av millionfordelingen:

 

150 000 kr:

Førde Samfunnshus i Sveio

Kirkens Bymisjons Skattkammeret i Haugesund

Hinderaker og Visnes Velforening på Karmøy

 

125 000 kr:

Vikeholmen Fyr på Karmøy

 

100 000 kr:

Haugesund Pistol- og Curlingklubbs nye flerbrukshall

Haugesund Barne- og Ungdomsteater

 

50 000 kr:

Sveio Turlag

 

Foto: Grethe Nygaard

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no