SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK Haugesund– FKH verken fugl eller fisk i 2018-sesongen

– FKH verken fugl eller fisk i 2018-sesongen

TV2s fotballekspert Jesper Mathisen ser ikke for seg FKH i hverken topp- eller bunnstriden i Eliteserien 2018.

– Jeg sliter litt med å plassere dem i tabelltipset mitt, men jeg tror nok de ender et sted rundt midten. Det er en del usikkerhetsmomenter i FKH i år, sier Mathisen. Han er enig med de fleste andre ekspertene som tror Christian Grindheims hjemkomst vil bety mye for FKH i årets sesong.

Mange har ventet på at den norske ballen skal begynne å rulle igjen, og på at det skal deles ut poeng på norske arenaer. Jesper Mathisen er definitivt en av dem.

– Vi er vel alle enige om at vi ikke har den beste ligaen i Norge, men vi har den mest sjarmerende. Spesielt for oss som jobber med dette i et TV-studio så er det fantastisk å kunne ringe rundt til klubbene og få svar på neste hvilket som helst spørsmål vi måtte ha fra uke til uke. Det blir godt å komme i gang igjen, sier den entusiastiske sørlendingen.

Denne uka kunngjorde forøvrig TV2 at de fortsetter å kjempe om TV-seerne med rettighetshaver Discovery. Det blir FotbalXtra hver runde også i år, og Mathisen er fast inventar i studio.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no