SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportTar han sin første individuelle medalje i sitt siste (?) Paralympics

Tar han sin første individuelle medalje i sitt siste (?) Paralympics

Trygve Toskedal Larsen fra Avaldsnes åpner sitt tredje Paralympics med 7,5 kilometer skiskyting kl. 02.00 natt til lørdag. Han har en bronse fra langrennsstafetten i Vancouver i 2010, men jakter sin første individuelle medalje i Pyeongchang. Det blir trolig 45-åringens siste Paralympics.

– Jeg har ikke tenkt så langt enda, men i utgangspunktet er dette mitt siste Paralympics. Langrennssprinten og normaldistanse skiskyting er nok de øvelsene jeg har best sjanse på medaljer, sier Toskedal Larsen på telefon fra Sør-Korea.

Han reiser forøvrig uten familie og venner til Sør Korea.

– De har valgt å bli hjemme, men jeg har inntrykk av at mange vil sitte oppe om nettene for å følge med.

18 år gamle Jesper Saltvik Pedersen fra Åkra deltar i 5 alpintkonkurranser i sitt aller første Paralympics. Hans første øvelse er utfor kl. 01.30 natt til lørdag. Saltvik Pedersen er medaljekandidat i alle øvelsene, og var raskest av alle på utfortrening tidligere i uka.

– Målet er å ta minst en medalje, og kjempe om flere.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no