SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundKjartan Salvesen: – FKH blir ALDRI storebror!

Kjartan Salvesen: – FKH blir ALDRI storebror!

Mediesjef i Viking og Stavangerkamerat, Kjartan Salvesen, vil sette skapet på plass før Rogalandsderbyet i Stavanger fredag kveld. Han er strålende fornøyd med at Viking og FKH møtes til dyst i Eliteserien igjen, men hadde helst sett at kampen ikke ble spilt kl. 21.00 en fredagskveld i fellesferien.

– Det blir en god ramme rundt kampen uansett, men jeg tror vi kunne fylt opp stadion til randen dersom den hadde blitt spilt på et bedre tidspunkt. Jeg skulle gjerne hatt tusenvis av Haugesundere her også, men vi skal ta godt imot de 150-200 som har meldt sin ankomst, sier Salvesen.

FKH-supportere har lenge skrytt på seg storebror-tittelen i Rogaland, som følge av bedre resultater enn Viking og det faktum at dere måtte ned i Obos-ligaen en tur. Hva tenker du om det?

– Nei, den må vi begynne å slå litt tilbake mot. Viking har vunnet så mye gjennom historien, så mye mer enn Haugesund, at de kommer aldri til å bli storebror. Så vi er klare til å ta den tittelen tilbake, sier Salvesen. Vel vitende om at Viking før fredagens oppgjør ligger på sjette plass på tabellen, noen trinn over FKH på niende plass.

Salvesen spiller forøvrig konsert med Stavangerkameratene under Skudefestivalen lørdag kveld. Der lover han å stille med godt humør uansett resultat mellom Viking og FKH.

– Vi blir nok uansett venner etter et par pils i Skudeneshavn.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no