SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFinansierer studier med nattklubbilder

Finansierer studier med nattklubbilder

Marie Mannes fra Vea tar en bachelor i International Relations with Journalism ved Kingston University i London. Å bo i London er dyrt, og 21-åringen tjener penger i fritida ved å ta bilder av gjester på nattklubben Viper Rooms. – Tre kvelder i uka er jeg ute på golvet og tar bilder av folk som danser, drikker og har det gøy. Firmaet jeg jobber for legger bildene ut på facebook som reklame for nattklubben. Dette er noe alle nattklubbene gjør, og folk er utrolig villige til å vise seg fram. Siden dette skal brukes som til å promotere klubben, er det ikke aktuelt med bilder av folk som er åpenbart beruset,  sier Mannes.

I fjor jobbet Mannes en periode på hostel i Ramallah, og for et par uker siden kom Mannes tilbake fra Israel der hun jobbet som frivillig i en vegansk matredningsrestaurant. – Jeg forelsket i Midtøsten og har et mål om å bli utenrikskorrespondent. I august skal jeg til Iran, og derfra håper jeg å få visum til et land som er mer lukket enn Nord-Korea, sier Mannes som  nå har sommerjobb i redaksjonen i Haugesunds Avis.

 

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no