SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportFK HaugesundDavy Wathne i Graz: – Dette kan bli mer spennende enn vi orker

Davy Wathne i Graz: – Dette kan bli mer spennende enn vi orker

– FKH-spillerne er i villrede, og har tusen tanker som kverner rundt i hodet i varmen i Østerrike. Det sier Davy Wathne, som satt på flyet fra Helganes til Graz onsdag morgen, og som er tett på laget i oppladningen til returkampen mot Sturm Graz.

Wathne mener spenningen i et FKH uten lange tradisjoner i Europa er til å ta og føle på, men skryter uhemmet av Jostein Grindhaugs evner som psykolog og motivator.

– Det koker i hodet mitt, sier «Jos», for det er så vanvittig mange forskjellige scenarioer her. Men han er en mester til å avdramatisere og ufarliggjøre situasjonen, og få det absolutt beste ut av hver spiller. Dette kan bli mer spennende enn vi orker. Kanskje går kampen til ekstraomganger og straffespark når vi nærmer oss midnatt, og kanskje blir det en unggutt som er iskald i gjerningsøyeblikket og setter 5-4 for Haugesund på straffe. Her er alle muligheter åpne, sier en smørblid Davy Wathne.

Han er også fra seg av beundring over det FKH har fått til på sine 10 år siden opprykket til Eliteserien, til nå å kjempe om avansement i Europa. Særlig denne sesongen, med alle skader og suspensjoner, og ikke minst trenerbyttet rett før sesongoppkjøringen. Hør hele intervjuet i innslaget over.

Sturm Graz – FKH kan du se direkte på h-avis.no, med kampstart kl. 2030. Vi holder deg også løpende oppdatert direkte på Radio 102.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no