SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalEtnemarknaden åpner på fredag

Etnemarknaden åpner på fredag

Som tidligere år har Etnemarknaden mål om 20.000 besøkende i helgen, og et håp om flere. I år har de gjort endringer på området.

-Vi har flyttet marknadsområdet ned på ett plan, mer eller mindre.  Nå har vi messehall og uteområde på samme høyde og det tror vi gjør at vi får en mer kompakt marknad, sier Anita Larsen.

Hun har vært med i styret i mange år, men dette er hennes første år som festivalleder.

-Jeg har jo ikke gjort jobben alene. Jeg har en god gjeng med meg, som er veldig positiv. Men det er spennende å sitte i lederstolen og se at vi husker alt vi skal gjøre, sier Larsen.

Gjennom helgen blir det blant annet politisk debatt, gastronomisk matshow, tivoli i aktivitetsparken Eldhugparken, foredrag med Nils-Ingar “Nilsi” Aadne, foredrag om gaming og konsert med Frøkedal & familien. 

Hør mer om programmet over

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no