SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Tror ikke det har gått helt opp for meg enda

– Tror ikke det har gått helt opp for meg enda

Fredag om en uke setter Jesper Saltvik Pedersen kursen mot Sør Korea og PyeongChang. Der skal han delta i sitt aller første Paralympics, men forhåpentligvis ikke det siste.

– Paralympics er det største jeg kan være med på. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda, men når jeg står på startstreken så er det om å gjøre å klare å holde fokus på det jeg skal gjøre. Så får jeg heller prøve å ta innover meg inntrykkene utenom konkurransene, sier 18-åringen, som er født med ryggmargsbrokk og har vært lam fra livet og ned hele livet.

Han har sikret seg hele tre verdenscuptrofeer til nå i vinter, både sammenlagt og i storslalåm og Super G. Nå er drømmen å ta medalje i Paralympics.

– Vi har satt som mål å ta medalje og kjempe om flere. Det tror jeg kan lykkes med tanke på hvor bra sesongen har vært til nå, men jeg er blant de mest urutinerte utøverne, sier Pedersen.

Målsettingen ble satt før han stakk av med de tre verdenscuptrofeene, men noen oppjustering av målsetting har det ikke blitt. Ikke offisielt i hvert fall.

18-åringen fra Åkra gir både Plogen Skiklubb og idrettslinja på Kopervik videregående skole mye av æren for at han er der han er i dag. Uten god støtte, oppfølging og tilrettelegging derfra hadde det ikke gått.

Under Paralympics skal han kjøre fem disipliner i sit-ski, i de samme løypene som Aksel Lund Svindal, Kjetil Jansrud, Ranghild Mowinkel og de andre alpinistene nå har kjørt i OL.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no