SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturFestivalThe Prodigy til Tysnesfest

The Prodigy til Tysnesfest

Britiske The Prodigy er klare for Tysnesfest i sommer. Ifølge festivalsjef Øystein Vaage er dette den råeste bookingen han har gjort til nå.

– Det er nok det sykeste vi har gjort ja, men vi har bare fått positive tilbakemeldinger så langt. Selv om mange kanskje ikke hører så mye på The Prodigy til daglig, så har veldig mange et forhold til dem fra 90-tallet, sier Vaage. Han har etter at nyheten ble sluppet allerede fått mailer fra hele Europa.

The Prodigy var store på 90-tallet, og beskrives som pionerere innen elektrisk dance-musikk. De er kjent for låter med kontroversielle tekster, for eksempel «Smack my bitch up», og var et av de store navnene i ravepartytida. Tysnesfest blir eneste festival de spiller på i Norge i 2018.

– Fjoråret slo alle rekorder med tanke på forhåndssalg, men per i dag ligger vi godt foran fjoråret allerede. Det sier jo litt, sier Vaage.

Fra før er blant andre store navn som Lissie, Alan Walker, Dagny, Elvis Costello, Onkl P, Ingebjørg Bratland, BigBang og Susanne Sundfør bekreftet til Tysnesfest i juli.

– Og vi er ikke ferdige enda…

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no