SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportTdF-vraket Bystrøm åpner for lagbytte

TdF-vraket Bystrøm åpner for lagbytte

Det var en skuffet Sven Erik Bystrøm som mandag fikk beskjed om at han ikke er blant Katusha Alpecins ni utvalgte ryttere i årets Tour de France. Med kontrakt som går ut etter sesongen, vil Bystrøm nå vurdere eventuelle tilbud fra andre lag.

– Jeg visste jo at bruttotroppen på 12 ryttere måtte ned til 9 og at jeg risikerte å ikke bli tatt ut, men jeg må innrømme at jeg ble skuffet. Jeg har heller ikke fått noe særlig begrunnelse, sier Bystrøm.

I likhet med resten av laget, og mange sykkeleksperter, kom det også som et sjokk at Alexander Kristoffs viktige hjelper Michael Mørkøv også ble vraket til Katusha Alpecins Tour de France-lag.

– Det kom som en bombe, også for både Mørkøv og Kristoff. Jeg er skuffet over manglende kommunikasjon fra lagledelsen om hva de har tenkt, sier Bystrøm.

Nå er han usikker på hvilke ritt som venter videre denne sesongen, og innrømmer at han kommer til å vurdere andre tilbud som måtte komme.

– Jeg trives forsåvidt godt der jeg er nå. Men jeg er på utgående kontrakt og er åpen for tilbud.

PS: Bystrøm er reserve til Tour de France, og må være klar til å steppe inn dersom noen melder forfall og lagledelsen vil at han skal fylle den ledige plassen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no