SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemKulturMusikk og konsertOpera på toppen av Gudbrandsfjellet

Opera på toppen av Gudbrandsfjellet

NB! Arrangementet er flyttet: «Grunnet været er arrangementet flyttet inn på Rygjatun ungdomshus kl.17.00.» melder Midtsommarfest i Tysvær på sin Facebook-side.

Midtsommerfest arrangerer tur opp Gudbrandsfjellet i ettermiddag. Lene Rudbæk Romseland skal synge opera på toppen, og har med pianist med el-piano. -Jeg er jo i utgangspunktet med på det meste, jeg synes jo det er show å synge på utradisjonelle steder, sier hun. Hun er spent på hvordan været blir i kveld.

I høst skal Rudbæk Romseland til Operaen i Oslo der hun medvirker i to oppsetninger. Senere utover høsten er Haugesund Kammeropera, der hun er kunstnerisk leder, aktuelle med en nyskrevet opera, «Dracula».

-En satire/skrekk-opera, morsom greie. Det blir i begynnelsen av november blant annet på Lothes, hvor vi skal ha premiere, sier hun.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no