SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportSeagulls vil i samarbeid med Oilers

Seagulls vil i samarbeid med Oilers

Med opprykket fra 2. divisjon til 1. divisjon følger det krav om et større budsjett. Ikke minst håper Haugesund Seagulls å styrke laget med spillere, forhåpentligvis de nest beste fra topplaget Stavanger Oilers.

– Det beste hadde vært en samarbeidsavtale. Det er mange veldig gode hockeyspillere i Oilers som ikke får spilletid i GET-ligaen. Vi håper å få til noe, sier styreleder Kjersti Walker i Haugesund Ishockeyklubb.

Spillende trener Markus Kankaanranta blir værende i Haugesund også neste sesong. Om det blir som spillende trener, eller bare som spiller kommende sesong, det vet han ikke enda.

– Det blir uansett spennende å spille i 1. divisjon. Nå er nok ikke steget fra 2. til 1. divisjon like stort som fra 1. divisjon til toppdivisjonen (GET-ligaen), sier finnen, som har spilt hockey i mange land før han kom til Haugesund.

– Denne unge klubbens store ambisjoner trigget meg, sier Kankaanranta.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no