SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltHemmingstad kultursenter forbereder seg til UKM

Hemmingstad kultursenter forbereder seg til UKM

Hemmingstad kultursenter er arrangør av UKM i Haugesund. Det var nærmere 40 deltakere på UKM i Haugesund i fjor. Det håper de å få i år også. 

De har arrangert workshops innen blant annet film, tegning, Virtual reality-kunst og DJ-workshop.

-Det er en del ungdommer jeg snakker med som blir litt overrasket over at du ikke bare kan bli med med musikk, dans og drama. Så lenge det er krativt, det er et kunstprosjekt du holder på med, er det nok ikke noe i veien for at du kan stille det ut eller vise det frem. Det er derfor vi har lagt opp workshopene til å være litt spesielle i år også, at vi tester ut litt nye ting , sier Egil Jondal på Hemmingstad kultursenter.

Han var på besøk på Radio 102 i dag sammen med Håkon Charles Kvale og Robin Helliesen, henholdsvis styreleder og vara i styret for fritidsklubben Play. Hør intervjuet med alle tre over.

Påmeldingsfristen er 28. februar. UKM i Haugesund arrangeres 9. mars. 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no