SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportSeagulls frister med gratis hockeyhelg

Seagulls frister med gratis hockeyhelg

Haugesund Seagulls vant begge sine to første seriekamper borte mot Ski Hockey forrige helg. Dermed har 2. divisjonslaget fra Haugesund fått en god start på sesongen, før årets to første hjemmekamper lørdag og søndag.

Motstander er Bergen Ishockeyklubb, laget som slo Seagulls hele 12-2 i en treningskamp før sesongstart.

– Vi er bedre rusta nå, og det blir ikke 12-2 igjen. Det blir tøft, men jeg har tro på at vi skal ta dem. Det er jo kampen om vest som starter nå. Vi har både Bergen og Harfsfjord Kings fra Stavanger i serien i år, og vi skal ihvertfall ikke være det dårligste laget i vest, sier Seagullsspiller Andre Bøen Eriksen.

Haugesund Sparebank sponser alle billettene til helgas to kamper, og trener Christoffer Ruud håper på fullsatt Haugesund Ishall.

– Vi håper på over 400 på tribunen, og en skikkelig hockeyfest.

Ruud jobber også med å få inn flere spillere til Seagulls’ noe slanke spillerstall. Det har han prøvd på i hele sommer uten å lykkes, etter at fire spillere la opp i fjor.

– Vi har noen utlendinger som er stammen i laget, men norske spillere er vanskelige å flytte på. Spesielt for oss som ikke kan tilby noe særlig økonomisk. Men vi gir ikke opp, og har dialog med flere, sier Ruud.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no