SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportLader opp til VM med gratis trening

Lader opp til VM med gratis trening

Sigleif Ravnestad Myklebust tok seg videre til VM under functional fitness NM. Nå samler gjengen i Crossfit Verftet inn penger til reisen.

-I NM var det topp av fem gutter og topp fem av jenter som kvalifiserte seg til VM. Topp tre skal stille individuelt,4. og 5. plassen skal stille på lag. Da er det samarbeid og taktikk som gjelder, forteller Ravnestad Myklebust, som deltar i VM neste helg.

Ravnestad Myklebust og Andreas Askeland, som også deltok i NM, arrangerer gratis treningstimer i morgen på Crossfit Verftet. Der blir det også salg av kake, kaffe og diverse treningsartikler for å samle inn penger til reisen til VM i London.

-Forbundet er nyetablert og har ikke veldig mye midler å komme med. Derfor må atletene stå for det selv, sier Askeland, daglig leder i Crossfit Verftet om grunnen til at de ønsker å bidra.

Hør intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no