SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltBrystkreftforeningen Haugalandet lader opp til rosa måned

Brystkreftforeningen Haugalandet lader opp til rosa måned

Oktober er en rosa måned. Brystkreftforeningen Haugalandet er allerede ute på stands i Haugesund sentrum på lørdag, og kan melde om stor pågang til Rosa Sløyfe-løpet.

De blir også å treffe på stands flere andre steder i distriktet måneden gjennom. Onsdag er det Rosa Sløyfe-løp i Haugesund, 18. oktober arrangeres det et temamøte. Det er Kreftforeningen og Brystkreftforeningen som står bak Rosa Sløyfe-aksjonen.

I fjor var senskader tema for aksjonen. Det er det også i år. Pengene skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling og brystkreft-relaterte prosjekter.

-Flere og flere får brystkreft i dag og det er veldig trist og vondt å tenke på. Den glade nyheten er at flere og flere overlever, ni av ti overlever faktisk. Men medaljen har en bakside. En av tre får senskader etter brystkreftbehandling. Veldig mange tror at når du er ferdig med behandlingen skal alt være ok. Jeg husker de sa til meg «nå har du jo fått håret igjen, så nå er vel greit». Men det er akkurat det det ikke er. Du er kreftfri, men du er ikke frisk. Kanskje føler du deg kanskje sykere enn noen gang. Det er noe det har vært veldig lite snakk om, forteller Olaug Høie Mortensen, leder av Brystkreftforeningen Haugalandet.

Hun kan melde om et stort antall påmeldte så langt til Rosa Sløyfe-løpet i Haugesund, som arrangeres på Haugesund Friidrettsstadion onsdag 3. oktober.

-Jeg blir så rørt og egentlig helt satt ut. Det er nå mellom 1300 og 1400 påmeldte. Det er det største tallet i hele landet sett opp mot innbyggertallet. Det er helt fantastisk hvordan haugalendingene hiver seg rundt, forteller hun. Antall startnumre var opprinnelig satt til 1.000. Nå er det økt til 1700 på grunn av stor pågang.

Hør hele intervjuet over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no