SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportKarmøy maraton på lørdag i bedre vær

Karmøy maraton på lørdag i bedre vær

Rundt 400 er så langt påmeldt til lørdagens maraton, omtrent samme antall som i fjor. Men værutsiktene er bedre i år.

-Det kan hende det blir noen flere etternølere i år enn det vi hadde i fjor. Det var mange som hoppet av da de så værmeldingene. I år har de meldt 10 grader og null vind. Det er jo helt optimalt for oss, sier Geir Olsen i komitéen.

Det er tre distanser å velge i, maraton, halvmaraton og 10 km. Det er også barneløp for de minste. -Det har blitt veldig populært. Vi har hatt rundt 50-100 unger med, som løper rundt Åsebøen. Der får alle som kommer i mål kakemann og medaljer, forteller Olsen.

Barna trenger ikke å melde seg på i forveien. Påmeldingsfrist til de tre andre distansene er fredag kveld ved midnatt.

Det er sjette gang Karmøy maraton arrangeres. Arrangementet trekker til seg deltakere fra flere steder i landet.

-Spesielt på heldistansen ser vi at over halvparten av de som er med kommer fra andre steder enn Karmøy og Haugalandet. Spesielt fra Bergen, Oslo og Stavanger. Mange folk fra Stavanger kommer til nordfylket, sier han.

Hør mer om Karmøy maraton over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no