SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikkElevrådsjentene vant fram: – Haraldsvang Skole prioriteres i 2019

Elevrådsjentene vant fram: – Haraldsvang Skole prioriteres i 2019

Gruppeleder Ingeborg Skjølingstad i Haugesund Arbeiderparti er mektig imponert over jentene i elevrådet på Haraldsvangs klare tale til politikerne. Rådmannens forslag om å skyve planlegging av oppussing, eller bygging av ny Haraldsvang skole, forkastes av flertallskoalisjonen.

– Gruppelederne møttes i går (tirsdag) og vi var langt fra hverandre i starten, for pengene må jo hentes et sted. Men vi er enige om at Haraldsvang skole prioriteres i 2019. Det blir lagt inn penger til planlegging, og det går nok hele 2019 før vi er i mål med det. Men så er det fullt kjør, sier Skjølingstad.

Breidablik skole skal også prioriteres, i motsetning til hva rådmannen foreslo i sitt budsjettforslag, samtidig som det skal bygges ny svømmehall.

Skjølingstad vil ikke kommentere hvilken sektor som risikerer å ofres for å finne penger, men:

– Skolene er de store vinnerne.

Tiril Hugvik og Tora Lofthus i elevrådet på Haraldsvang har kjempet hardt for å få politikerne til å høre, og var klokkeklare i talen på 102-besøk før helgen.

Det kan du høre her!

(Foto: Harald Nordbakken, Haugesunds Avis)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no