SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport-Kampen skal avgjøres på isen – mann mot mann

-Kampen skal avgjøres på isen – mann mot mann

Styreleder Kim Kjosnes i Haugesund Seagulls er stolt av hvordan spillerne håndterte Twittertilbudet om 10 000 euro for å tape kampen mot Hasle-Løren lørdag. De meldte straks fra til klubben, som igjen varslet Norges Ishockeyforbund, som igjen varslet politi og Økokrim som nå etterforsker saken.

– Jeg er selvfølgelig både stolt, glad og fornøyd med at spillerne viser den integriteten de gjør når de får et slikt tilbud. Man kan gjerne si at det er det man forventer av utøverne, men det er godt å få det bekreftet når noe slikt først skjer, sier Kjosnes.

 

– På film eller i utlandet

Han innrømmer at kampfiksing ikke har blitt tatt opp som et mulig scenario å måtte forholde seg til i Haugesund Seagulls, men at det som skjedde i helgen bør være en vekker.

– Man tenker jo at kampfiksing er sånt som skjer enten på film eller i utlandet, men vi må erkjenne at dette kan skje i både ishockey og andre idretter på alle slags nivå. Dette er noe vi ikke ønsker i norsk ishockey eller i idretten forøvrig. Kampen skal avgjøres på isen. Mann mot mann, og ikke i form av penger, sier Kjosnes.

 

Saken ligger hos Økokrim

Han verken kan eller vil kommentere detaljer som har med Økokrims etterforskning å gjøre, men bekrefter at det var flere spillere som fikk tilbudet om kampfiksing via Twitter. Økokrim har hatt møte med de aktuelle spillerne.

Ishockeyforbundet har sendt ut en orientering om hendelsen til alle klubbene i de tre øverste divisjonene for menn, til eliteklubbene for kvinner og til eliteklubbene i U18 og U21.

 

Tapte kampen

Etter at både klubb, forbund, politi, dommer og motstanderlag var varslet, ble det besluttet at kampen mellom Hasle-Løren og Haugesund Seagulls skulle spilles som normalt.

Kampen endte 4-4 i ordinær tid, og det var Hasle-Løren som stakk av med seieren i spilleforlengelsen. Dermed fikk Haugesunderne med seg ett poeng i den kampen. Søndag gikk det bedre, og Seagulls slo Furuset 5-3, og tok tre poeng til.

Haugesund Seagulls ligger i skrivende stund på 5. plass på tabellen i 1. divisjon for herrer. Kommende helg venter to hjemmekamper mot serieleder Lørenskog i Haugesund Ishall.

 

(Foto: Illustrasjon/Pixabay)

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no