SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltScandic Maritim ruster seg for ekstremværet «Didrik»

Scandic Maritim ruster seg for ekstremværet «Didrik»

På denne tiden i 2017 bar de på 400 sandsekker i forkant av varslet springflo. Scandic Maritim er forberedt på høy vannstand, etter varselet fra meteorologoene om ekstremværet «Didrik».

Farevarselet er på rødt nivå for Rogaland, Sunnhordland og Hardanger. På strekningen Åna Sira til Austevoll ventes mellom 80 og 90 centimeter høyere vannstand enn i tidevannstabellene. Situasjonen skal være på det verste mellom kl. 1 og 3 i natt. Meteorologisk institutt har gått ut og varslet fare for ødeleggelser på bygninger og infrastruktur i strandsonen.

På Scandic Maritim i Haugesund var hotelldirektør Reidar Westre selv med på å legge ut flere hundre sandsekker for å beskytte  mot oversvømmelse  i januar 2017. I år er han bortreist, men hotellet er godt forberedt på ny springflo. 

-I år har vi forenklet litt slik at vi slipper å få prolapsene og kink i ryggen av alle sandsekkene. Vi har leid inn en stor pølse. Vinden som pøser på i natt avgjør om det kommer opp på et nivå som blir ubehagelig. Det var det vi unngikk sist, forteller han.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102. Hun har studert journalistikk ved Mediehøgskolen Gimlekollen og film- og fjernsynsvitenskap ved Høgskolen i Lillehammer. Du hører henne i "På høylys dag med Monica», «Max musikk» og «Din søndag». Monica har vært ansatt hos Radio 102 siden høsten 2010.

monica.thorsen@radio102.no