SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportIronman sikret også i 2019: – Vi sjangler videre økonomisk

Ironman sikret også i 2019: – Vi sjangler videre økonomisk

Ironman-general Ivar Jacobsen står fortsatt på i kampen for å beholde arrangementet i Haugesund. Økonomisk sett er det ingen selvfølge at det på søndag er klart for både hel- og halvdistanse triatlon.

– Det er en kamp hele tiden, og vi sjangler videre økonomisk. Jeg har stått i det i sju år nå, og skal nok klare litt til. Utfordringen er at det er så mange store europeiske byer som står med pengene klare og ønsker seg Ironman, sier Jacobsen.

Han kan imidlertid bekrefte at det blir både hel- og halvdistanse Ironman i Haugesund også neste år, selv om «bare» 1000 deltakere har meldt seg på i år.

– Jeg skulle gjerne hatt 300-400 til men neste års Ironman er sikret så lenge nok folk melder seg på. Helst flere enn i år, så vi ser at vi er på riktig vei.

Når det på søndag for første gang også kjøres fulldistanse Ironman blir også store deler av Tysvær en del av løypa, i tillegg til Haugesund, Sveio og fastlands-Karmøy. Det betyr flere timer med trafikale konsekvenser, men Jacobsen garanterer at en til enhver tid skal kunne komme seg til Haugesund Lufthavn Karmøy for eksempel.

Hør trafikkdetaljene i innslaget over.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no