SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterSamferdselFremdeles streikefare på Helganes

Fremdeles streikefare på Helganes

«Ingen streik på flyplassene» var overskriften vi våknet opp til onsdag morgen, men for Haugesund Lufthavn Karmøys del starter den avgjørende meklingen torsdag.

Enighet i meklingen mellom flyteknikernes organisasjon og NHO Luftfart betyr ikke at ferien din kan rammes fra fredag formiddag. Blir det ikke enighet i meklingen torsdag blir 17 ansatte på Helganes tatt ut i streik av LO Stat og YS. Flyplassen på Karmøy må stenge, det må også den på Sola.

– Faren er ikke over her, og vi på Haugalandet rammes kraftig, ettersom Sola også må stenge. Vi kan nok få avgårde morgenflyene fredag, men fra kl. 10.00 blir det stopp. De som er tatt ut i en eventuell streik jobber med sikkerhet og beredskap, og det gjelder i praksis alle som ikke er på ferie eller i permisjon. Da blir det umulig for oss å avvikle flytrafikken, sier lufthavnsjef Tore Lillenes.

Han vil vente spent på resultatet av meklingen, og ser mørkt på det dersom det blir streik i inngangen til fellesferien.

– Det er jo et lite gunstig tidspunkt for en streik, og det vil medføre en del hodebry for de som skal ut å reise. Vi må bare krysse alt som krysses kan for at vi unngår streik.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no