SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportHaugesund Sportsdykkere føler seg ekskludert i planene om ny svømmehall

Haugesund Sportsdykkere føler seg ekskludert i planene om ny svømmehall

Torsdag møtte noen av ungdommene som driver med undervannsrugby ordfører Arne-Christian Mohn.

Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis

-Det var et veldig greit møte. Vi fikk litt mer detaljert kjennskap til hva som har vært diskutert. Men det gikk mer inn på at de har på en måte vedtatt, og det er litt sent å snu. Ungdommene var ikke helt optimistiske etter møtet, men jeg følte likevel ordføreren var inne på at dersom det er mulig å få til innen de økonomiske rammene, er dørene ikke stengte, sier nestledere i Haugesund Sportsdykkere, Øystein Skarholm.

Politikerne i Haugesund har sagt ja til rådmannens innstilling om å bygge et mindre folkebad på Flotmyr. Haugesund Sportsdykkere vil ha et såkalt L-formet basseng. Nestlederen sier at skepsisen hans til løsningene som skal vurderes ikke har blitt mindre etter møtet.

-Vi har vel ikke følelse av at vi har fått åpnet noen dører, nei, sier han. Klubben har gått gjennom de to planene som foreligger. Der reagerer Skarholm på det han kaller en selvmotsigelse i stor grad. Hør mer om det over.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no