SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterLokalpolitikk– Nok er nok, nå må vi få den spaden i jorda!

– Nok er nok, nå må vi få den spaden i jorda!

Uavhengig kommunestyrerepresentant Susan Borg har valgt å bli hjemme fra en planlagt helsereise med sin far til Gran Canaria. Det er fordi ekspropriasjonsvedtaket til Fjord Motorpark skal opp i kommunestyret i Karmøy mandag kveld.

– Nå er det faktisk slik at dersom noen uteblir fra kommunestyremøtet, enten de er på tur eller faller og slår seg på isen, så kan det få avgjørende betydning for vedtaket, sier Borg.

Hun endte opp med å bli kastet ut av Frp etter å ha gått imot partiet ved å stemme ja til ekspropriering. Mandag kveld er det naboenes klage som skal tas stilling til i kommunestyret. Rådmannen mener de ikke har såkalt rettslig klageinteresse.

– Selvfølgelig skal vi ha respekt for klageretten, men nok er nok. Nå har denne saken pågått i så mange år. Nå må vi få satt den spaden i jorda, grave et hull, kaste stridsøksa oppi det hullet og få bygd denne parken, sier Borg.

Uansett vedtak mandag kveld går saken videre til Fylkesmannen.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no