SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportHar tre jobber: Sykler Haugesund-Nice i ferien

Har tre jobber: Sykler Haugesund-Nice i ferien

Mikal Iden jobber både for HTG og Triatlonforbundet. I tillegg er han trener i Haugesund Triatlonklubb. Likevel velger han å bruke ferien sin på sykkelsetet; 2500 kilometer fra Haugesund til Nice.

– Taktikken min har vært å si det til flest mulig, slik at jeg ikke kunne trekke meg. Ferjebilletten fra Stavanger til Hirtshals måtte kjøpes før jeg skulle her på radioen, så nå er det ingen vei tilbake, sier Iden.

Han sykler avgårde mutters alene, med begrenset bagasjeplass på racingsykkelen.

– Jeg sagde tannbørsten i går. Jeg har også skaffet meg et lett telt, liggeunderlag og sovepose. Maten kjøper jeg fra dag til dag. Jeg tror totalvekten på bagasjen blir under 6 kilo.

Iden har satt av 18 dager til sykkelturen, og har bestilt fly hjem fra Nice.

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no