SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltFrykter for kenguruens helse

Frykter for kenguruens helse

Innehaver Bernt Kai Velde på Haugaland Zoo innrømmer at han er bekymret for helsa til kenguruen som rømte på Torvastad tirsdag kveld. Den ble fanget med bedøvelsespil onsdag kveld, og sendt til dyrlegen etter å ha opplevd store mengder stress.

– Den hadde høy puls og høy temperatur, og er blitt utsatt for mye stress. Den ligger til observasjon hos dyrlegen, sier Velde torsdag morgen.

– Men er det fare for livet til kenguruen?

– Det tør jeg ikke si noe om før jeg har snakket med dyrlegen. Det vil uansett gå noen dager før vi viser den fram til besøkende i Haugaland Zoo, sier Velde, som håper å få rømlingen tilbake i god form.

Han er overrasket over hvor mye oppmerksomhet saken har fått fra de store riksmediene i Norge, og er usikker på hva det vil bety for besøket i dyreparken på Torvastad i sommer.

– Tar dette helt av så vet jeg ikke hvor vi skal gjøre av alle bilene. Det er jo en kjent sak at vi sliter med parkeringskapasiteten.

 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no