SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sport– Håper flere Haugalendinger tar steget til fulldistanse

– Håper flere Haugalendinger tar steget til fulldistanse

(Foto: Alfred Aase, Haugesunds Avis)

IronMan-vinner Allan Hovda fra Sveio ser frem til fulldistanse i 2018, men kommer til å savne 70.3. Hovda håper overgangen til fulldistanse ikke tar bort for mye av magien som løpet i Haugesund er kjent for.

Han håper både frivillige og tilskuere vil fortsette å engasjere seg, selv om de kanskje ikke får like mange de kjenner å heie frem.

– Jeg håper folk vil stille opp, og jeg håper også flere av de lokale som har vært med på halvdistanse vil ta steget, selv om det kreves litt mer, sier Hovda dagen derpå.

Hovda ble første lokale vinner av IronMan 70.3 i Haugesund. Han har deltatt på fem av de seks arrangementene som har vært.

– Var det på en måte på tide at du vant?

– Hehe, ja da de gikk bort fra eliteklassen så tok jeg vel på meg et favorittstempel, så det kan en kanskje si!

Del på:
Rangér denne artikkelen

Eivind Kallevik er journalist og programleder i Radio 102. Han har etter grunnskolen studert filmvitenskap på Lillehammer og radio-/TV-journalistikk i Kristiansand. Du hører ham i «Din Morgen», på nyhetene, i «Sportsbaren» og i «Feelgood» på fredagskvelden. Eivind startet i Radio 102 i 2006.

eivind.kallevik@radio102.no