SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemNyheterAktuelt lokaltVil kurse eldre i data

Vil kurse eldre i data

Haugaland Data AS har sitt første grunnleggende datakurs på torsdag, og ser for seg å ha kurs fast hver torsdag. Dersom interessen er der i markedet. Der vil de hjelpe både folk som kan litt og de som ikke har noen erfaring med nett, PC, iPad og mobil.

-Vi tenker generelt det daglige. Bruke nettbank, epost, Facebook, nettavis og generelt å kunne bruke en PC, et nettbrett eller en mobil. Helt grunnleggende, sier daglig leder Eirik Magnus Mjåseth.

Mjåseth, medeier Kai André Vågen og Simon Vedøy, som er ansatt i firmaet, var gjester i ettermiddag. I dag driver de firmaet sitt i femte etasje i Mediehuset Haugesunds Avis. Det har blitt andre tider enn da gründerne satt på Karmøy folkebibliotek og tok imot kunder. I fjor høst leide de lokale på Åkra høst og prøde seg på salg. Nå har de tilpasset konseptet og navnet og ønsker å satse på områder de føler det er behov for. I fremtiden håper de å ha flere avdelinger i firmaet.

-Vi vil være et datafirma der du kan, som bedrift eller privatkunde, ringe oss. Det skal være lav terskel for å få hjelp, sier Mjåseth.De ser for seg å hjelpe bedrifter med telefoni, Ice-net, nettsider, innkjøp av utstyr og  kunne rykke ut til privatpersoner med hjelp til ting som pc, printer, nett, og hjelpe de som rammes av virus.

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Monica Thorsen er journalist og programleder i Radio 102.

monica.thorsen@radio102.no