SCROLL: BRUK PILTASTER ELLER DATAMUS

LYTTESENTER


LYTT I WEBSPILLER LYTT I MEDIAPLAYER LYTT I RADIOPLAYER
Brukerstøtte

Du kan lytte til våre kanaler via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og nettradioer på et stort antall plattformer og fra en rekke leverandører.

Hva trenger jeg for å lytte til nettradio?
For å spille av lyd trenger du følgende:
– Internettforbindelse
– Nyere nettleser
– Lydkort/høyttaler/hodetelefoner


Vi anbefaler brukere å installere den nyeste versjonen av nettleseren og de siste sikkerhets- og forbedringspakker til avspillingsenheten som nettleseren kjøres på. Din avspillingsenhet må støtte lydformatene aac eller mp3.

Om du ønsker å spille av lydstrømmene våre i et annet program enn en nettleser, kan du benytte direkte lenke til strømmen vår. Den finner du merket som «Lytt i Mediaplayer»-knappen lenger opp.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får lyd?
Se gjennom alle punktene ovenfor, og sjekk følgende:

* Se til at høyttalerne eller hodetelefonene er riktig tilkoblet. Dette kan testes ved å forsøke en annen lydkilde, eks. en cd-plate eller en mp3 fil

* Se til at du har skrudd på høytalerne, eller ikke har satt lyden på datamaskinen eller telefonen din til dempet.

Hva gjør jeg hvis lyden hakker eller stopper opp?
Hvis lyden hakker, kan det være at du har en litt for treg linje til å høre på nettradioen, eller at du kjører andre programmer som bruker for mye av din Internettilkobling. Se til at du har nok nedlastningshastighet til rådighet.

Det er også en mulighet for at det er påkoblet for mange samtidige brukere av nettradiotjenesten. Dersom du opplever hakket lyd over lengre tid, kan du forsøke å koble til en av våre andre servere.

HjemSportAnnen sportDet blir garantert cupfinalesnakk

Det blir garantert cupfinalesnakk

Cupfinalen mellom FKH og Viking blir garantert et tema på SILKefotball på Skudeneshavn kulturhus i kveld. Her kommer blant andre Drillo, Arne Scheie og Davy Wathne. Programansvarlig John Kåre Haaversholm setter også fokus på damefotball med Ada Hegerbergs fortsatte nei til landslaget. – Mor til Hegerberg, Gerd Stolsmo, kommer sammen med redaktør i fotballmagasinet Josimar, Håvard Melnes, som trykket det omdiskuterte intervjuet med Hegerberg i sommer, sier Haaversholm. Arrangemenetet er utsolgt. NB: Intervjuet med Haaversholm ble gjort før FKH slo Odd torsdag. 

John Kåre Haaversholm fra Skudeneshavn bor i Bergen der han jobber freelance innen media. – Jeg lager blant annet programmer for Matkanalen der vi kombinerer reise med mat. Nå har vi vært i Dublin, og reportasjene derfra bli sendt i løpet at november, sier Haaversholm som også har laget en musikkdokumentar. Bandet What Came From The Sea laget for noen år siden en hyllest til Diego Maradona. Den ble en undergrunnshit i Argentina, og Haaversholm fulgte bandet på tur i kjølvannet av låten «Maradona». 

 

Del på:
Rangér denne artikkelen

Egil Houeland er journalist og programleder i Radio 102. Du hører han om ettermiddagen og på sen kveldstid der han presenterer de beste balladene i Mot midnatt. Lørdag og søndag ettermiddag teller han ned ukas mest spilte låter i Radio102’s Topp40. Egil har vært ansatt hos Radio 102 siden starten i januar 1985.

egil@radio102.no